Loading...
ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ДЕЗИНСЕКЦИЯ И ДЕРАТИЗАЦИЯ
Дезинфекция Дезинсекция Дератизация
Гарантирано, бързо и ефикасно премахване на хлебарки и вредители
„Габриела – Професионален Домоуправител“ се бори с вредителите като предлага на своите клиенти еднократни обработки срещу хлебарки, бълхи, дървеници, плъхове, комари и др. Също така предлагаме и различни абонаменти за постоянна защита от вредители. Все пак – “най-добрата защита е нападението”, затова нашият съвет е да се правят редовни профилактични обработки. По този начин когато се появи “неканен гост” има с какво да го посрещнем и предотвратяваме неговото постоянно заселване и последвало развитие.
ПРИ ПОВИКВАНЕ
В зависимост от случая предприемаме рутинни или специфични мерки, подходящи за Вашата конкретна ситуация. – При наличие на паразити, гризачи, плесени и др. обработваме с безопасни за здравето и околната среда продукти, които не замърсяват и не миришат. – Консултираме Ви как да предпазите по-нататък дома си от вредни гризачи и насекоми. Обработките се извършват в удобно за клиента време. Препоръчваме на гражданите да използват момента особено след ремонт или при новодомие, и да ползват превантивно услугите ни.
ПРИ АБОНАМЕНТ
При абонаментен договор с жилищни кооперации, „Габриела – Професионален Домоуправител“ се ангажира с ритмична поддръжка на всички апартаменти и общи части от сградата в определения период.
Техника на обработка
Машинно опръскване с воден разтвор на подходящ инсектицид на места, където инсектите се укриват и размножават
– первази, цокли, ламперии, шкафове, под мивки, зад хладилници, печки, мебели и т.н.
Професионалното унищожаване на вредители се осъществявя чрез дезинсекция (унищожаване на вредни насекоми или инсекти), дератизация (унищожаване на вредни гризачи) и дезакаризация (унищожаване на вредни кърлежи и акари). Унищожаване на вредители е процес, който се извършва с различни средства, химични препарати и капани.
Вредителите са насекоми и гризачи, нанасящи поражения върху човешката храна, вещи, жилища или са директни причинители на зарази, опасни заболявания и епидемии сред хора и полезни животни.
Цени на ДДД услуги по унищожаване на вредители
Цените за обработки с пръскане и унищожаване на вредни насекоми и гризачи, се определят от вида обработка, типа на насекомите, големина на популацията, третирана квадратура, линейни метри, мястото на обекта и условия на средата.
Цените за ДДД услуги с обработки за унищожаване на вредители в големи терени и площи, както при ползване на няколко вида услуги, профилактика, комплексни ДДД услуги или при абонамент с договор, се формират с много големи отстъпки към клиента.
След обаждане и контакт, при желание за услуга по унищожаване на вредители, се прави предварително уточнение за място и време.
Записва се максимално близък ден за третиране, в удобно за вас и съобразено с графика ни време.
Специалистите ни извършват услуги по унищожаване на вредители в работно, извънработно време, работни и почивни дни.
ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД ОНЛАЙН НА GABRIELLA.BG