Loading...
За компанията
За компанията
Нека ЗАЕДНО да променим облика на блока, квартала и града, в който живеем и работим!
МИСИЯ:
„Габриела – Професионален Домоуправител“ води целенасочена политика за налагане на високи стандарти в качеството на клиентското обслужване.
Стреми се да надхвърли очакванията на клиентите чрез точност и бързина. Дружеството осигурява гъвкави и навременни решения.
Компанията залага на компетентност и безупречност в работата за спечелване доверието на потребителите.
Водещи принципи в работата с колеги и партньори са спазване на етичните норми, чувство за отговорност, лоялност и колективен дух.
Нашата мисия е да създаваме стойност за клиентите си и да бъдем разпознавани като доверен партньор. Нашият успех се измерва с желанието, с което нашите клиенти ни препоръчват. Към какво се стремим?
1.   Да бъдем постоянно развиваща се компания, която да бъде сред лидерите на пазара. 2.   Да бъдем близо до своите клиенти, да познаваме техните проблеми и нужди и да им предоставяме уникални решения. 3.   Да предоставяме на нашите служители устойчива и надеждна среда за развитие и професионална реализация.
ЦЕЛИ:
1.   Нашата основна цел е да предоставим най-добрата услуга на българския пазар, свързана с Управлението на Етажна Собственост и нейната поддръжка.
2.   Да изграждаме отношения на взаимно доверие и лоялност с нашите партньори; 3.  Непрекъснато да разработваме нови услуги и да подобряваме качеството на съществуващите, за да удовлетворим изискванията и предпочитанията на нашите клиенти.
Зад целия този имидж стоят квалифициран персонал, съвременни методи на управление, непрекъснато подобряване на предлаганите от нас услуги и всеотдайна работа в екип.
НАШИТЕ ЦЕННОСТИ:
1.   Клиентите са най-важният елемент от бизнеса.
Ние се стремим да бъдем коректен партньор и винаги да бъдем до тях, когато имат нужда от решение на своите проблеми.
Стремим се да изграждаме дългосрочни взаимоотношения, които почиват на успешен опит и взаимно уважение. 2.   Иновативните, модерни и гъвкави решения.
Постоянно разширяваме и оптимизираме нашето портфолио, за да предложим/предоставим възможно най-цялостните решения за тяхната сграда. 3.   Ние вярваме в P2P - работата на хора с хора.
Искаме да сме близо до нашите клиенти и заедно да намираме път през трудностите, които срещат в своето развитие.
Благодарни сме на всички, които са повярвали в нас.
4.   „Габриела – Професионален Домоуправител“ е компания, изградена от хора и от тяхното желание да бъдат професионалисти в това, което правят.
Нашите служители са един от най-ценните ресурси, които имаме.
Стремим се да им предоставим приятна и надеждна среда, в която да могат да се развиват и която им дава сигурност да сбъдват своите лични мечти и цели.
5.   Като семейна компания с професионално управление, ние гледаме напред и се стремим да осигурим устойчиво развитие на фирмата за следващите поколения.
Нашата работа носи нашия личен подпис.
В момента в компанията работят активно две поколения от създателите.
Нашият принцип е, че всеки проблем има решение и, че моралът е задължителен.