Loading...
ВиК И ОТОПЛЕНИЕ

Качество, коректност, ефективни и екологични решения на вашите идеи!

ОТОПЛЕНИЕ
Предлагаме цялостни решения в областа на отоплителната и климатичната техника и газовото оборудване за бита и индустрията. Целта да бъде надежден партньор е следвана с постоянство и последователност и постигната благодарение на фирмената организация, която вярва, че доброто качество се изразява в търсене на производители със строг контрол на производствения процес, посрещане с внимание и коректност потребностите и изискванията на клиента, сервиз и поддръжка на доставеното оборудване. Оборудването и системите, които предлага фирмата са разработени съобразно съвременните изисквания да осигурят на нашите клиенти качествени решения за постигане на максимално комфортен микроклимат в бита, индустриалното оборудване за обществения и производствен сектор с максимална икономия на енергия за постигане на енергийна ефективност с нискоенергийни и екологични източници на енергия, с цел опазване на природната среда.

ВиК УСЛУГИ
Извършване цялостна смяна на каменинови тръби на стари кооперации - хоризонтални и вертикални разводки - в състояние сме да изградим или ремонтираме почти всякакви видове ВиК и Отоплителни инсталации, в това число мед, неръждаема тръба, NIBCO и някои други по-рядко използвани материали!

Гарантираме качествено изпълнение, ползваме екип от професионалисти при целия процес на работа, даваме гаранция на водопроводните и канализационните инсталации - както за НОВО, така и за СТАРО строителство - 5 години.

Доверявайки се на нас, ще се убедите, че сте взели правилното решение за ремонта на вашето жилище, че ще получите качествени услуги и коректно отношение обвързани с Договор за ремонт с фиксирани крайни цени, срокове и гаранция.