Loading...
КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ
Ключарски услуги
„Габриела – Професионален Домоуправител“ извръшва подмяна на брави и патрони на вратите на Общите части от Етажната Собственост, както и извършване на индивидуални ремонти по заявка.
РЕМОНТ НА БРАВИ И ПАТРОНИ
Случва се част от заключващия механизъм да се износи, дефектира или повреди.
Именно поради тази причина предлагаме ремонт на патрон, брава и дръжка.
МОНТАЖ НА ПОЩЕНСКИ КУТИИ И МОДУЛИ
Пощенските кутии са необходими за блокове, кооперации и фамилни къщи.
Съществуват доста вариации като вид и цветове на пощенските кутии и пощенските модули
- хоризонтални
- вертикални
- едностранни или двустранни и др. Предлагаме професионален монтаж на пощенски кутии и пощенски модули спрямо Вашите специфични нужди и изисквания.
А ако не знаете какви пощенски кутии да изберете, нашите ключари ще Ви предложат най-доброто от богатия асортимент от кутии и модули.
ВХОДНИ ВРАТИ
Разполагаме с богат избор от модели на изключително ниски цени.
Внимателно сме подбрали най-добрите и най-качествените входни врати за къщи, домове и офиси. Вратите ни притежават и няколко заключващи устройства.
Благодарение на тях Вашия дом ще бъде максимално защитен.
За да Ви улесним, колкото се може повече, предлагаме възможността да вземем размери и след това да извършим монтаж в кратки срокове и без забележки.
Качеството на вратите е на достъпни цени.
Освен това Ви даваме гаранция за изключителен стил и безпроблемна дългогодишна експлоатация. Изберете най-добрият вариант на метална врата или пощенски модул за вашите нужди, както и за изработка на вашите идеи и проекти от метал. Целта ни е да обслужваме качествено нашите клиенти, като осъществяваме техните проекти бързо и безпроблемно.